Flock 1 (of los)
Levertijd drie tot zes weken Ontworpen en duurzaam vervaardigd van hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.
 
 144,00 444,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Flock 3
Leveringstijd drie tot zes weken De Flock 3 is een minimalistisch en speels verlichtingsarmatuur. Ontworpen en duurzaam vervaardigd uit hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Indirect licht zorgt voor een ruimtelijke weergave van de ruimten waardoor deze ten volle tot zijn recht komt zowel in functie als in sfeer. Voor meer opties zie kan je losse Flocks toevoegen. Arend helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor monsters, speciale kleuren, houtsoorten, lichttemperaturen, aansturingssystemen, verschillende maten of op maat gemaakte ontwerpen. Voor 3D-beelden en hoge resolutie foto’s kunt u contact opnemen.
 769,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Flock 5
Leveringstijd drie tot zes weken De Flock 5 is een minimalistisch en speels verlichtingsarmatuur. Ontworpen en duurzaam vervaardigd uit hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Indirect licht zorgt voor een ruimtelijke weergave van de ruimten waardoor deze ten volle tot zijn recht komt zowel in functie als in sfeer. Voor meer opties zie kan je losse Flocks toevoegen. Arend helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor monsters, speciale kleuren, houtsoorten, lichttemperaturen, aansturingssystemen, verschillende maten of op maat gemaakte ontwerpen. Voor 3D-beelden en hoge resolutie foto’s kunt u contact opnemen.
 1.320,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Flock 7
Leveringstijd drie tot zes weken De Flock 7 is een minimalistisch en speels verlichtingsarmatuur. Ontworpen en duurzaam vervaardigd uit hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Indirect licht zorgt voor een ruimtelijke weergave van de ruimten waardoor deze ten volle tot zijn recht komt zowel in functie als in sfeer. Voor meer opties zie kan je losse Flocks toevoegen. Arend helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Neem contact met ons op voor monsters, speciale kleuren, houtsoorten, lichttemperaturen, aansturingssystemen, verschillende maten of op maat gemaakte ontwerpen. Voor 3D-beelden en hoge resolutie foto’s kunt u contact opnemen.
 1.865,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Line led
Levertijd drie tot vier weken ( 2 meter versie 6 weken) Ontworpen en duurzaam vervaardigd van hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. De Line led is een minimalistische, ranke hanglamp die perfect past boven de eettafel, het kookeiland, in de keuken, woonkamer, of zelfs in de gang. Zoals de naam al suggereert, creëert deze lamp een zwevende lichtlijn die de ruimte verlicht. Deze verlichting biedt zowel functioneel leeslicht als sfeerverlichting. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.
 520,00 674,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Inner led
Levertijd drie tot zes weken   Ontworpen en duurzaam vervaardigd uit eikenhout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. De Inner led is een minimalistische ranke hanglamp met een lichtlijn aan de onderkant die zoals de naam al aangeeft inliggend is. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.
 855,00 1.845,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Up & Down led
Levertijd drie tot zes weken Ontwerpjaar: 2019 Ontworpen en duurzaam vervaardigd van hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. De Up & Down led is een minimalistische ranke hanglamp met 2 apart te bedienen licht lijnen, die zoals de naam al aangeeft onder en boven zitten. Indirect licht zorgt voor een ruimtelijke weergave van de ruimten waardoor deze ten volle tot zijn recht komt zowel in functie als in sfeer. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.    
 1.294,00 2.600,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
T lamp
Levertijd drie tot zes weken Ontworpen en duurzaam vervaardigd van hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.
 310,00 530,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Circle Arc hanglamp lang c4
Levertijd drie tot vier weken Ontworpen en duurzaam vervaardigd van hout, met oog voor detail, in onze eigen studio in Den Haag. Neem gerust contact met ons op voor vragen, samples, speciale kleuren, verschillende maten of om aangepaste ontwerpen te bespreken. Voor 3D-afbeeldingen en drukwerk kunt u contact met ons opnemen.
 1.284,00 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina